sanalbasin.com üyesidir

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yasak Günlerinde Çalışıyor

Trabzon Büyükşehir belediyesi vatandaş şikayetlerini dikkate alıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma yasaklarını fırsata çevirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yasak Günlerinde Çalışıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Alt Yapı Çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi vatandaş şikayetlerini dikkate alıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma yasaklarını fırsata çevirdi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi korona virüs pandemi sebebiyle olan sokağa çıkma yasaklarında bile çalışmaya devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri tamamlanmayan projeleri son hızda çalışarak tamamlamaya çalışıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, kısıtlama süresince İskenderpaşa Otoparkı, Kadınlar Hali, yeni otogar, Yalıncak Plajı, Ulaşım Koordinasyon Merkezi ile Maçka ilçesi Altındere Vadisi Sosyal Tesisleri ve Uzungöl 2’nci etap projelerinde yoğun çalışma yürütüyor. Merkezde yol çalışmaları ile ilgilenen Trabzon Büyükşehir Belediyesi kırsal kesimde ise karla mücadele için çalışmalarına devam ediyor. Sokağa çıkma kısıtlamalarında bile çalışan Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Beşirli, Kalkınma ve Meydan mahallelerinde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Kısıtlamaları Fırsata Çeviren Belediye

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun talimatları doğrultusunda kısıtlamaları fırsata çevirerek kaldırım, yol ve alt yapı onarım çalışmalarına devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yapılan bu çalışmalar vatandaşın şikayetlerine cevap vermek amaçlı son hız yürütülüyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin kent için hazırladığı projeler hayata geçirilmeye devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER